TattooMed®

tattoomed nodics

Fra vår tyske leverandør TattooMed® tilbyr vi spesialutviklede produkter for etterbehandling av tatoveringer, laserbehandlinger, piercing og PMU (permanent makeup). I tillegg har vi en serie med veldig gode solkremer og ikke minst profesjonell beskyttelsesfilm for moderne etterbehandling. Alle produktene er medisinsk fremstilt og tilfredsstiller dermed strenge krav til blant annet hygiene i produksjonen. Alle produktene er godkjent og registrert i det europeiske registeret CPNP, som også mattilsynet benytter for når de skal vurdere kvalitet og krav til fremstilling/produksjon.

TattooMed® Tatoo-Care

Produktene fra tyske TattooMed® er medisinsk fremstilte produkter for tatovert hud. Produktene er utviklet av profesjonelle farmasøyter i samarbeid med tattooartister. Produktene er 100% veganske og selvsagt aldri vært testet på annet enn mennesker.

klikk på bildet for å handle

TattooMed® Sun-Protection

The TattooMed® Sun Protection Series: Ideal tattoo color protection for prolonged sunbathing. The broadband filter system with a combined UVA/UVB filter provides protection against color loss for your tattoos. For permanently beautiful tattoos!

klikk på bildet for å handle

TattooMed® Laser-Care

Produktene i kategorien TattooMed® Laser-Care er de profesjonelle produktene for laser-behandlet hud. De tre produktene i serien heter «L1 akut», «L2 skin repair» og «L3 protect» og de vil til sammen ivaretar alle de ulike fasene i etterbehandling av huden. Produktene brukes ikke bare etter en enkelt behandling, men skal også brukes mellom hver eneste behandling når gå til gjentatte behandlinger over en periode.

L1: Den akutte fasen (rett etter behandling, dag 1-3)

L2: Gjenoppbyggingsfasen (perioden etter den akutte fasen, dag 3-14)

L3: Beskyttelsesfasen (tiden etter heling av øvre hudlag, dag 14 og fremover).

Produktene er utviklet av profesjonelle farmasøyter i samarbeid med fagfolk i bransjen for å sikre høy kvalitet. Produktene er 100% veganske og selvsagt aldri vært testet på annet enn mennesker.

klikk på bildet for å handle

TattooMed® PMU

Permanent make-up Care fra TattooMed gir maksimal effekt etter permanent make-up og microblading behandling. Den hjelper huden i gjenoppbyggingsfasen og bidrar til å hindre misfarging og pigmentflekker. Produktet bidrar til å hindre skorpedannelse og roer ned irritasjoner i huden

klikk på bildet for å handle

TattooMed® Pro-Series

Dette er den nye og moderne måten for etterbehandling av tatoveringer. Metodene for skånsom og effektiv sårheling har utviklet seg en hel del de siste årene, og vi kan i dag tilby en mer optimal måte å skape et godt miljø for bedre helingsprosess. Ved å forhindre kontakt med fremmedlegemer reduseres muligheten for infeksjoner betraktelig, og huden får mulighet for regenerering i et fuktig sårklima. Dette vil gjøre at huden slapper mer av og inkludere tatoveringen på en god måte.

klikk på bildet for å handle