Om oss

Skinlabs.no er et selskap underlagt Nordic Skinlabs AS. Vi er et nordisk grossist firma som holder til i Oslo, Norge. Selskapet har siden oppstarten i 2017 distribuert en rekke ledende produkter fra internasjonale produsenter. Hos oss gjør du en trygg handel og du slipper ekstra kostnader som tollbehandlingsgebyr osv da vi allerede har sørget for dette. Vi har budbiler som leverer til kunder i Oslo-området og bruker for det meste Bring på alt annet. 

Se vårt store utvalg av engangshansker, hygieneprodukter, smittevern og våre spesialprodukter rettet mot tatovering, piercing, pmu og laser. 

Kundeservice
Vi ønsker at våre kunder skal være fornøyde med både varene og servicen vår slik at vi blir valgt også neste gang. De fleste ordrer sender vi ut allerede samme dag som de blir lagt i nettbutikken. Vi jobber kontinuerlig med vårt sortiment slik at vi kan tilby konkurransedyktige produkter til konkurransedyktige priser.

Kontaktinfo
Du kan nå oss på telefon hverdager mellom 9-17 på +47 950 95 900. Eller du kan sende oss en mail på salg@skinlabs.no så svarer vi fortløpende.